Beszámolók

“Éppen úgy jók voltak a modern zenék, mint a retró, vagy a mulatósok.”

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy eljöttetek az esküvőnkre és egy varázslatos estét csináltatok nekünk. Éppen úgy jók voltak a modern zenék, mint a retró, vagy a mulatósok. Fiatalok és öregek is egyaránt szerettek benneteket, jókat táncoltak, de még hallgatni is nagyon jó volt. Ahogy azt még az este említettem, kicsit aggódtam, hogy milyen az, amikor valami kicsit másabb, mint a megszokott, de utólag belegondolva teljesen tökéletesek voltatok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sungroove zenekart!

Még egyszer nagyon köszönjük és reméljük, hogy nem most találkoztunk utoljára.

Anna és Zsolt

“Ti pedig nem szimplán jók voltatok, hanem csodálatosak! Le a kalappal előttetek, látszik, hogy szívvel-lélekkel csináljátok.”

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Azt szokták mondani, ha finom a vacsora és jó a zenekar, akkor egy lagziban nagy baj már nem lehet. A menüre nem érkezett panasz, Ti pedig nem szimplán jók voltatok, hanem csodálatosak! Le a kalappal előttetek, látszik, hogy szívvel-lélekkel csináljátok. Volt olyan pillanata az estének, amikor már a 7-8. 90-es évek magyar popslagere ment egymás után, hogy azt éreztük, meg sem érdemlünk Titeket, annyira odatettétek magatokat. Köszönünk mindent, az életben minden szépet és jót, további sikeres zenélést kívánunk, hogy másoknak is ilyen felejthetetlen élményeket adhassatok!

PS.: Reméljük, a hiperaktív menyasszony mikrofonvadászata se hozott ki nagyon a sodrotokból!

Ági és Balázs

További beszámolók

Sziasztok! Nagyon szépen köszönünk mindent!! Szuper volt a buli, a hangulat! Igazán emlékezetessé tettétek a fiatalok nagy napját!!! Örök hálánk!!
További sikereket kívánunk Nektek a mindennapi életben és a zenei pályafutásotokban egyaránt!

Üdvözlettel és köszönettel: Poszaveczné Antal Anikó – Roland édesanyja

Sziasztok,

Mi köszönjük szuperek voltatok. Minden vendég külön kiemelte, hogy a zenekar mennyire jó volt, volt aki azt mondta, hogy ennyire jó zenekart még nem hallott esküvőn és volt aki azt hitte először, hogy a shallow CD-ről megy, aztán rájött, hogy élőben szól, teljesen készek voltak, hogy így elénekelni egy Lady Gaga számot….   Egyszóval mindenki dicsért Titeket. A repertoár is változatos volt. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltetek, a legjobb döntésünk volt, hogy Titeket választottunk
Amint kapunk képeket küldünk Nektek is.
Szuperek vagytok!

Köszönjük,

Mariann és Gábor

Kedves Sungroove!

Köszönjük szépen hogy a nagy napunk részesei voltatok. Nagyon jól sikerült minden, úgy, ahogy elterveztük, melyet Nektek is köszönhetünk. Korábban is hallottalak már benneteket, tudtam, hogy a zene kérdése jó kezekben lesz. Nagyon profin oldottatok meg mindent – beleértve a hangosítást is. Figyelembe vettétek a vendégek igényeit, láttátok, hogy milyen zenékre „mozdulnak” meg többen, végig fenntartottátok a fergeteges hangulatot. Nagyon köszönjük még egyszer, csak pozitívan tudok rólatok nyilatkozni. Remélem lesz még alkalmunk veletek bulizni.

Üdvözlettel: Kriszti és Csaba

Kedves Sungroove!
Ezúton szeretném megköszönni Nektek a szuper zenét! Izgultam, hogy milyen lesz a buli ezzel a kis létszámmal, de azt hiszem, ennél jobban nem is sikerülhetett volna.

Niki és Nikolaj

Nagyon köszönünk mindent Nektek, hatalmasat buliztunk és 120%-osan jól éreztük magunkat. Mindenki csak jót mondott rólatok és tényleg nagyon ott voltatok a szeren!!! Mi sem fogunk elfelejteni titeket az biztos csak ajánlunk mindenkinek!

Reméljük lesz még alkalmunk veletek/rátok bulizni még és sokat hallunk majd Rólatok! ( Karinak is adjátok át a jókívánságainkat!)

Fanni & Zsolt

Drága Brigi, blekmur és Kari!

Már ugyan lassan 4 hónap telt el a „Mi Nagy Napunk” óta, de emlékét azóta is élénken őrizzük, mely Nélkületek nem lett volna teljes!
Miután rátok találtunk a youtube-on, a Sungroove fogalom lett számunkra. Rendszeresen Titeket hallgattunk a kocsiban és izgatottan vártuk, hogy mikor jön meg Tőletek a visszaigazoló email, hiszen az első meghallgatott szám után tudtuk, Ti vagytok a tökéletes választást az esküvőnkre. Ugyan többször kellett egyeztetnünk, hogy minden összejöjjön, de megmutattátok, hogy nemcsak profi zenészek vagytok, hanem partnerek is, végtelenül közvetlenek és támogatóak, mindenre van megoldásotok. Megadtátok azt az élményt Nekünk és az egész Násznépnek, amit megálmodtunk!

Egy dolgot sajnálunk csak, azt, hogy olyan gyorsan elrepült az az este. Várjuk, hogy újra együtt bulizhassunk Veletek!

Hálásan köszönjük!
Edina és János

Kedves Sungroove,
nem találjuk a szavakat – OLYAN BULIT csináltatok, hogy a  násznépnek izomláza lett a sok tánctól! Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Titeket!

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Eltelt már több mint egy hét az esküvőnk óta. A nagy napon ért millió érzés, inger, élmény közben fel sem fogtuk igazán mennyire is fontos összetevője volt az esküvőnknek, hogy Ti zenéltetek nekünk. A magyar nyelv kifejező és választékos, mégis úgy érezzük nem tudjuk igazán szavakba önteni azt az örömöt és hálát amit irányotokban érzünk. A násznép minden tagja dicsért Titeket, volt aki koncert felől is érdeklődött, hogy hol lehet Titeket élőben újra látni. A német vendégek is ódákat zengtek rólatok (Abdul különösen el volt ragadtatva ).

Reméljük, Ti is jól éreztétek magatokat és nem szenvedtetek hiányt semmiben. Várjuk, hogy újra lássunk, halljunk Titeket!

Üdvözlettel:

Ari&Atti

Az egyik legszínvonalasabb zenekar, akit valaha halottam játszani. Elképesztően széles repertoárjuknak köszönhetően minden korosztály talál benne magának megfelelő, általa kedvelt slágereket, amire szívesen táncol. Nem tudok róluk nem szuperlatívuszokban beszélni, csodás bulit varázsoltak nekünk! Alig várom a következő találkozást! 🙂
Tamara

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

A legjobb döntést hoztuk akkor, amikor titeket választottunk az esküvői zenekarunknak. Az esküvőt fergetegessé varázsoltátok. Mindenre figyeltetek, amit az első alkalommal megbeszéltünk, játszva a kedvenc dalainkat is, és mindenki zenei ízlését figyelembe véve változatos dalokkal megajándékozva minket és a vendégeket. A násznép fantasztikusan érezte magát. Látszik rajtatok és hallatszik a dalokon is, hogy tiszta szívből zenéltek, rendkívül profi módon. A násznép változatosságának ellenére mindenki nagyon jól érzete magát és hatalmasat bulizott. A vendégek közül azóta is többen emlegetik, hogy a zenekar mennyire tetszett nekik, mennyire imádták a dalokat.
Köszönjük szépen nektek ezt az élményt!

Évi & Barni

Drága Brigi, blekmur és Kari!

Mi csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni Rólatok! <3 <3 <3

Már az első találkozásunkkor tudtuk, hogy számunkra a lehető legjobb választás vagytok! Imádtunk Titeket úgy ahogy vagytok! Megtestesítettetek mindent amire vágytunk. Amellett, hogy zenekarként csodásak vagytok, emberként is imádtunk Titeket!
Brigi ahogy gyönyörű kismamaként végigénekelte az estét egyszerűen imádtuk. A szemem sarkából folyton figyeltem a kedves kis pocakját és azt az életerőt amit áraszt magából. Egyszerűen egy csoda a hangja…talán ennél jobban nem is tudom összefoglalni.
blekmur tele van szeretettel és figyelmességgel, ahogy Brigire nézel csodálatos, amit pedig zenészként művelsz az fenomenális. A kedves kis mosoly a szád szélén, ahogy az este folyamán ránk pillantottál mikor a tekintetük összeért felejthetetlen számomra.
Kari pedig tökéletesen kiegészít Titeket és jókedvével hatalmasat ad egy igazi nagy bulihoz.
Egyszerűen csak jót tudunk rólatok írni. A vendégeink is imádtak Titeket! Mi pedig megkaptuk amire vágytunk, sőt annál sokkal többet! Nemcsak zenészeket, hanem igazi szív-lélek embereket!
Imádtuk, hogy minden zenei stílust képviseltek, hogy tényleg bármilyen zenei stílust el tudtatok játszani és közben az időben is rohantunk oda-vissza. Jajj, de fantasztikusak voltatok!
Ha még egyszer választanunk kellene ismét Ti lennénk nálunk a befutók, bár itt jegyzem meg tulajdonképp ez elsőre is így volt. Ahogy megláttunk Titeket és leültünk nálatok tudtuk, hogy megérkeztünk . 🙂
Én azt mondom minden párnak, hogy aki biztosra szeretne menni a zenét illetően csakis a Sungroove!
Millió ölelés Nektek!

Timi & Tibi
Zila Kávéház

Kedves Brigi, Blekmur és Kari!

Az esküvői álomvilágból nagyjából felébredve írunk most Nektek!  A Nagy Nap eseményei  hihetetlen gyorsasággal követték egymást, ezért sok mindenre nem volt időnk, többek között elmaradt a köszönetnyilvánításunk felétek abból a szempontból, hogy a polgári szertartáson végül Ti hangosítottak és kezeltétek a zeneszámokat. Nagyon kedves volt Tőletek, hogy ezt megtettétek! Szívből, őszintén köszönjük, mert így olyan polgári szertartásunk lehetett, amilyet valóban megálmodtunk! 🙂 Továbbá szeretnénk Nektek megköszönni az egész esti munkátokat! Fantasztikusan zenéltetek, és az, hogy vagy 2-3 órán keresztül, megállás nélkül ugyanolyan lelkesedéssel és profizmussal játszottatok egyszerűen hihetetlen volt! Emellé még mosolyogtok és kedvesek vagytok végig, szóval le a kalappal! Csodálatosak vagytok! 🙂 A násznép is el van tőletek ájulva. Brigi hangjáról ódákat zengenek, de Kari szuper szintiszólóit is emlegetjük, meg blekmur hangjától és hatalmas gitárszólóitól is leesett mindenkinek az álla! 🙂 Sajnos a közös szelfi végül elmaradt, de reméljük lesz még alkalmunk bepótolni! 🙂 Bízunk benne, hogy Nektek is szép emlékként marad meg az esküvőnk napja!  🙂
Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent! 🙂 És kívánunk mindhármótoknak minden jót, hatalmas sikereket az életben és a zenélésben, és hogy sok-sok ifjú párnak varázsoljátok még ugyanilyen fantasztikus hangulatúra a lakodalmukat, mint amilyen a miénk volt! 🙂

Puszi: Barbi és Csabi avagy a már hihetetlenül boldog friss feleség és férj 🙂

Nagyon jól ráéreztek, mi kell épp a buliba, jó ízléssel rakták össze a műsort és tényleg minőségi volt a performansz.
És még jó arcok is:D

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Szeretnénk hálásan megköszönni a szombat esti zenéléseteket, őrült jó hangulatot csináltatok, minden korosztály odáig meg vissza volt Tőletek!
Tudtuk, hogy jól választottunk, a szombat csak megerősített minket ebben! Ajánlunk majd ismerősöknek mindenképp!

Nagyon köszi, de tényleg nagyon köszi!

Barbi&Tibi

Kedves Sungroove!

Már eltelt két hónap mióta megvalósítottátok nekünk azt a felszabadult , és hozzánk minden elemében tökélesen illő estét, amire az esküvőnk alkalmából vágytunk!
Üdítő volt, hogy végre valaki, akinek nem kellett mindent aprólékosan elmagyarázni, hanem pár szóból is értettétek mit szeretnénk. Külön köszönjük, hogy higgadtan kezeltétek a menyasszony menyecsketánccal kapcsolatos évődéseit, örülünk, hogy végül hallgattunk Rátok! Mi is önfeledten élvezhettük a Nagy Nap minden percét egészen hajnalig. Ennél jobban nem is érezhettük volna magunkat ezen a fontos estén, és ezen a véleményünkben a vendégeink is osztoztak. Azóta is sokszor halljuk: Micsoda buli volt!

A tökéletes nap tökéletes estéjére a Ti zenétek tette fel a koronát! Köszönjük, hogy velünk voltatok!

Üdvözlettel: Andi és Ádám

Sziasztok Kedves Sungroove zenekar!

Lassan kezdünk éledezni és kezdjük utolérni magunkat.
Ha bármi kellemetlenség ért Benneteket (gondolok itt például a színpadra felsurranó két fiúcskára ), ezért az elnézéseteket kérjük! Vérzik a szívem, hogy elmaradt a közös fotó Veletek, de talán lesz még rá alkalom a pártalálkozók során.
Mindenesetre szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek és biztosítottátok a jó hangulatot a professzionális munkátokkal!

Üdvözlettel:
Gabi és Pisti

Kedves Brigi, blekmur és Kari!
Mindenki odáig volt értetek és nagyon szuperul érezte magát! Az a vicces h mindenki úgy érezte az ő kedvenceit jatsszatok hat nem szuper?!! nagyon nagyon köszönjük h ilyen szuperee tettetek a nagy napunk!!
Sok sok puszi!
Csilla&Arnold

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Szeretnénk megköszönni nektek a jó hangulatot, amit az esküvőn varázsoltatok: a jó zenéket, a kis híján reggelig tartó bulit, a polgári​ ​szertartás hangosítását, a nagybátyánkkal közös produkciót a gyertyafény keringő alatt; egyszóval: mindent. 🙂

A visszajelzések alapján nagyon jó hangulatú lagzi sikeredett, amit szerintem az is mutatott, hogy hajnal 04:00-ig tartott a buli. Petráék is nagyon jól érezték magukat; épp ma reggel beszéltük végig az esküvőt, hogy mi milyen volt. Reméljük, azóta ti is kipihentétek a fáradalmaitokat! 😉

Köszönünk szépen mindent még egyszer! Ha bárki zenekar felől érdeklődik ezután, csak ajánlani tudunk benneteket! 🙂

Szép napot, hetet!

Petra, Mika és Szandra​

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Úgy látjuk már többen is jelezték, hogy mennyire jó hangulatot teremtettetek az esküvőnkön, de mindenképpen szeretnénk mi is megköszönni, hogy Ti voltatok a zenekar az esküvőnkön, mert egyértelműen megvalósult a fergeteges mulatozás amit meghívón beígértünk 🙂

Az esküvőn már említettem Briginek, hogy mennyien megdícsérték a hangotokat és hogy milyen jó, hogy mai és retro zenéket is játszotok.

Ha lesz jövőre is Sungroove partyest kérlek bennünket is hívjatok meg, mert mindenképp szeretnénk rajta részt venni és magunkkal visszük a barátainkat is.

Nagyon köszönjük még egyszer!

Üdv,
Ági és Tomi

Sziasztok!
A hétvégén Szajolon hallottunk benneteket először játszani Ági és Tomi esküvőjén, imádtuk minden percét. Szuper hangulatot varázsoltatok! Ezúton is köszönjük a násznép nevében! Mindenki rólatok beszélt a morzsapartin… pontosan ilyen zseniális hangú, színvonalas műsort nyújtó kis csapatot keresünk, amilyenek Ti is vagytok. Hatalmas élmény volt benneteket hallgatni!
Szép napot Nektek!
Szandi&Csabi

Örömapa bejegyzése:
Kedves Brigi, Blekmur, és Kari!
Köszönjük, hogy a fiatal pár és a mi életünknek is az egyik legszebb napját fantasztikus hangulatban tudtunk megünnepelni, amelyhez a Sungroove zenekar szolgáltatott nagyon színvonalas zenét. Számunkra nagy élmény volt látni és átélni, ahogyan a kitűnő zenére, nagyon jó hangulatban mulatott együtt a fiatal és az idősebb korosztály is.
Köszönöm az ifjú pár és az örömszülők nevében is ezt az élményt!
Igazi profi munkát végeztek, amelyre még sokáig fogunk emlékezni!
További sok sikert a zenei pályán, amelyhez nagyon jó egészséget kívánunk!
Köszönettel: Lovász Sándor

Nagyon köszönjük a csodálatos és felejthetetlen estét!!! Szuper volt a hangulat, hála nektek! Mindenki csak dicsért titeket! 
Réka & Gergő

Kedves Sungroove trio, Brigi, blekmur és Kari!

Köszönjük a szuper estét! Fergetegesek voltatok! 🙂 A násznép agyon dicsért benneteket! 🙂 Volt aki élete legjobb élőzenei bulijának titulálta! Mi se tudtunk volna ennél bulizósabb esküvőt elképzelni ! Tényleg mindenki nyomta rátok, a fiataloktól kezdve a nagymamáig! Tökéletesen váltogattátok a zenei stílusokat is. Egyszerűen tökéletes volt a buli és a hangulat! Köszönjük szépen, hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak! Ja és külön köszönet, hogy volt olyan dal, amit külön a mi kedvünkért tanultatok meg, nagyon jól esett! :)”

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Szeretnénk megköszönni, hogy felejthetetlenné tettétek a lagzinkat. A remek zenei aláfestésnek köszönhetően, senki nem bírt a helyén maradni, így egész éjjel tömött volt a táncparkett. Pont ilyen bulit álmodtuk meg! Azt különösen csodáltuk, hogy még fél 4 kor is teljes erőbedobással zúdítottátok ránk a legnagyobb slágereket! A lagzi után is mindenkitől csak jót hallottunk a zene kapcsán.

Még egyszer köszönünk mindent!

Niki & Kristóf

Sziasztok,
szeretnénk nagyon megköszönni a tegnap esti bulit. Szenzációsak vagytok emberileg és zeneileg egyaránt, szuperjól éreztük magunkat. Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb zenekarra sikerült találnunk, és tökéletessé fogjátok tenni a július 29-i nagy napunkat 🙂
Bárki kérdezte, vagy fogja a jövőben kérdezni, csak felsőfokon tudunk nyilatkozni Veletek kapcsolatban!
Üdv,
Zsófi és Gábor

A Sungroove Trio nagyon jó hangulatot teremtett a mi kis bulis esküvőnkön. Az első táncunk dalát, a Shoulda-t  gond nélkül és profin előadták, sokan hitetlenkedve kérdezték utóbb tőlünk, hogy „ezt tényleg a srác énekelte?” Az egész este fergeteges volt!  Imádtuk és a vendégeink is! 🙂

Kata és Robi

Kedves Sungroove!

Nagyon nagyon szepen koszonjuk a szuper produkciot az eskuvonkon! Iszonyat jol enekeltetek/jatszottatok, a vendegek nem gyoztek dicserni titeket es a hangulat szuper volt. Kulonosen a kis 90s bejatszas oltari volt, de minden egyes szamot fantasztikusan adtatok elo, hihetetlen jo es ‘diverse’ a hangotok. Nalatok jobbat nem is talalhattunk volna, meg egyszer nagyon koszonjuk!
Udv,
Daniella es Martyn

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen emlékezetessé tettétek az eskvőnket! Ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem a násznépből többen is jelezténk felénk, hogy nagyon jót zenéltetek. Örülünk, hogy bele mertetek nyúlni a buliba, és mulatóst játszani, mert nagyon jót tett a hangulatnak. Bármikor, bárkinek jó szívvel ajánlunk titeket! További sok sikert kívánunk nektek!

Üdv,
Timi és Gábor

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük, hogy Ti játszottatok az esküvőnkön!!
Óriási buli volt, mindenki fantasztikusan jól érezte magát.
A legnagyobb meglepetést Brigi Te okoztad, amikor beszálltál a menyasszonytáncba!
Hát ilyet mèg sosem tapasztaltunk, tényleg nem hittünk a szemünknek!!
Mindent összevetve felejthetetlen élmény volt az esküvőnk és Ti nagyban benne voltatok!!!
Köszönjük szépen!!!!
További sok sikert kívánunk Nektek!
Ancsi&Laci

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy eljöttetek az esküvőnkre és egy varázslatos estét csináltatok nekünk. Éppen úgy jók voltak a modern zenék, mint a retró, vagy a mulatósok. Fiatalok és öregek is egyaránt szerettek benneteket, jókat táncoltak, de még hallgatni is nagyon jó volt. Ahogy azt még az este említettem, kicsit aggódtam, hogy milyen az, amikor valami kicsit másabb, mint a megszokott, de utólag belegondolva teljesen tökéletesek voltatok. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sungroove zenekart!

Még egyszer nagyon köszönjük és reméljük, hogy nem most találkoztunk utoljára.
Üdv:

Anna és Zsolt

Sziasztok kedves Sungroove Zenekar, Brigi, Kari, Blekmur!

Nem tudom megkaptátok e a levelemet a faceteken, de gondoltam leírom itt is.
Nagyon hatalmasok voltatok pénteken, felejthetetlen bulit csináltatok azóta is emlegeti mindenki!!!
Köszönjük szépen Nektek mégegyszer, egyszerűen királyok vagytok!
Szép Napot!
És csak így tovább!!

Szilvi & Sanyi ♡

Sziasztok!

Egy hét telt el az esküvőnk óta, ideje megírni a közös történetünket.

Majdnem másfél éves előkészületek előzték meg az esküvőnket. A legnehezebben éppen zenekart találtunk. Többet akartunk egy DJ-nél: az élő zene varázsát. Lehetőségeink viszont nem engedték meg tizenkét fős zenekar megbízását. A következő szempontok vezéreltek minket: emberileg is szimpatikus, alacsony létszámú zenekart kerestünk; olyat, ahol legalább két énekhang szólal meg (egy egész este egyetlen énekest hallgatni még akkor is egyhangú lehet, ha amúgy kiváló hangú művészről beszélünk).

Böngésztük a zenekarokat, sokféle zenét meghallgattunk, de valahogy mindig fanyalgás lett a böngészs vége…
Aztán eljutottunk hozzátok, ajánlás alapján. Első ránézésre stimmelt minden: három fős, összeszokott zenekar, három énekessel, meggyőző portfólióval. Közben kiderült, hogy az esküvői zenélésen felül jónéhány nevesebb zenei projektben is aktívak vagytok. Magasak voltak az elvárások, de bíztunk bennetek, így felkértünk titeket.

Az esküvőnk napján izgultunk az időjárás, a vacsora és a nyitótáncunk miatt. Miattatok nem; nem maradt rá energiánk Szerencsére túlteljesítettétek az elvárásainkat. Nagyon komoly bulit csaptatok, szép ívet rajzoltatok zenétekkel az esténknek. A vendégek visszajelzése egyöntetűen pozitív volt – szerintünk nincsenek hozzászokva ilyen színvonalú esküvői zenéhez Két, zenében járatos vendégünk is azt gondolta az első számoknál , hogy CD-ről játsszák a zenét. Aztán visszatértek a dohányzásból, illetve a színpad felé fordultak, és leesett nekik, hogy ez bizony élő produkció! Szerintem ennél pozitívabb visszajelzés nem kell egy zenekarnak.

És a végére egy kisebb poén: a hajnali levonulás után Brigi elárulta nekünk, hogy megfázással bajlódik. Na ebből mi semmit sem vettünk észre – bár ezek után kíváncsiak lettünk, milyen lehet, amikor teljesen egészséges?!?

Sok jó bulit kívánunk a Csapatnak, reméljük még hallunk titeket.
Mi bárkinek ajánlani fogjuk a Sungroove Triót:
– aki buliztatós, pörgős zenét játszó,
– széles repertoárral rendelkező,
– profi zenészekből álló zenekart keres.

Köszönjük és minden jót nektek!

Szaszu&Laci

(Kari: elnézést, hogy nem mutatkoztam be neked, valahogy elmaradt. Legközelebb pótolom – Laci)

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Azt szokták mondani, ha finom a vacsora és jó a zenekar, akkor egy lagziban nagy baj már nem lehet. A menüre nem érkezett panasz, Ti pedig nem szimplán jók voltatok, hanem csodálatosak! Le a kalappal előttetek, látszik, hogy szívvel-lélekkel csináljátok. Volt olyan pillanata az estének, amikor már a 7-8. 90-es évek magyar popslagere ment egymás után, hogy azt éreztük, meg sem érdemlünk Titeket, annyira odatettétek magatokat. Köszönünk mindent, az életben minden szépet és jót, további sikeres zenélést kívánunk, hogy másoknak is ilyen felejthetetlen élményeket adhassatok!

PS.: Reméljük, a hiperaktív menyasszony mikrofonvadászata se hozott ki nagyon a sodrotokból!

Ági és Balázs

Sziasztok!

Mi is lassan egy hónap elteltével írunk, de nem felejtettünk el Titeket! Nem is tudjuk mit írhanánk, azt a szombat estét nem lehet szavakba önteni. Minden csodálatos volt, és ehhez Ti járultatok hozzá a legnagyobb mértékben! Imádtunk, imádtak Benneteket a vendégek, és csak annyit tudunk tanácsolni, hogy a jövőben se változzatok meg soha! Hihetetlenek vagytok, mindegyikőtök hangja szuper, kedvesek voltatok mindenkivel, Brigi még táncoltál is a kiscsajokkal, vonatoztál is, tényleg nagyon hálásak vagyunk és szuperek voltatok. Külön köszönet, hogy a kedvünkért megtanultátok a Bulibáró számot! A többivel együtt tarolt az is!
Puszilunk Benneteket, és reméljük valahol, valamikor még fogunk találkozni!

Rencsi és Csabi

Sziasztok!

Kedves Brigi, Blekmur és Kari!

Kicsit megkésve, de sosem felejtve, szeretnénk Nektek megköszönni a fergeteges bulit, amit a “mi nagy napunkon” szolgáltattatok. Mindenki imádott Titeket, velünk az élen természetesen, és örülünk, hogy Andor barátunk is néhány dal erejéig csatlakozott hozzátok a szaxofonjával. Káprázatos volt látni ennyi tehetséget egy színpadon, egy csodás helyszínen és fantasztikus hangulatban. Örülünk, hogy Titeket választottunk és már sokan érdeklődtek nálunk Rólatok, természetesen maximálisan csak ajánlani tudunk Benneteket! Egy örök élmény marad számunkra ez a nap és boldogok vagyunk, hogy Ti, mint hangulatfelelősök is részesei lehetettek velünk!

Reméljük, még találkozunk:

Zorka &András ‘15.08.14

Sziasztok!

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a szuper estét, ahogy Ti mondtátok a Nagy Napunkon! Csupa pozitív visszajelzést kaptunk a bulival kapcsolatban, amely köszönetek Titeket illetnek meg. Volt olyan barátunk, aki másnap mesélte, hogy néha már-már zavarba jött, mert Titeket nézve lefagyott és azon vette észre magát, hogy mint gyermek a csokoládéboltban, tátott szájjal bámulja, ahogy blekmur gitározik. Brigi, Kari, egyszerűen fantasztikusak vagytok, ahogy mondtuk is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni mindhármótokról.

Szóval ne lepődjetek meg, ha a násznépünkből, akik esküvőt tervezgetnek, esetleg a jövőben bejelentkeznek majd Nálatok (az tuti, hogy arra a bulira mi is megyünk).

Mindenki másnak pedig csak ajánlani tudunk Titeket!

Üdv.,

Melinda és Imi

Csodálatos Emberek vagytok!

Köszönjük, hogy ilyen magas szinten hozzájárultatok életünk legszebb napjához. Kívánunk minden jót Nektek!

Reméljük lesz még szerencsénk élőben hallani a zenéteket!

Üdv.: Anita & Gábor

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Köszönjük Nektek ezt a fantasztikus, hajnalig tartó hangulatot, imádtunk Benneteket.
Végig tombolt mindenki és nekünk ez volt a legfontosabb, hogy a násznép jól érezze magát.
Reméljük lesz még sok ilyen alkalom, hogy együtt tudunk bulizni Veletek!
További sok sikert Nektek!

Timi és Pista

Kedves Brigi, Blekmur és Kari!

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a szuper buliért, hangulatért és hogy hajnalig velünk voltatok! Egyszerűen fantasztikus zenekar vagytok! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, és persze hogy még szabadok voltatok arra az estére:)
Eszméletlen jó hangulatot teremtettek, minden szám szuper volt! Az egész násznép egybehangzó véleménye alapján nagyon profik vagytok és ha bárhol felléptek közönség előtt, ahol lehet még hallgatni Titeket, kérlek szólajtok,mert mi megyünk:))
Reméljük, hogy találkozunk még más esküvőkön is, akár Győrben:)

Ági & Dávid

Hagy idézzem az egyik vendégünket “Ez a csaj mindent el tud énekelni!” És valóban, ti hárman zseniális bulit csináltatok, nem kellett senkit nógatni a táncolásra, mert a teljes násznép ropta! Teljesült a vágyunk, hogy konstans buli legyen hajnalig, a vendégek ne lógassák a lábukat, ne meneküljenek cigizni… Felkészültség, repertoár, kivitelezés, technika és hangosítás csillagos ötös Teljesüljön, amit a ceremóniamesterünk mondott (több száz esküvővel a háta mögött), hogy veletek még biztosan fog találkozni, hiszen a jóknak a pályán a helyük

Anna & Gábor

Sziasztok Srácok!!!!

Esküvőnk 2015.majus 30.-án volt Lillafureden,a Palotaszalloban. Gyakran és örömmel gondolok vissza a Nagy napra… s nagyon örülök,hogy Ti szolgaltattatok a talpalávalót!!!!!! Amikor a ferjemmel először tancoltunk mint ferj es feleség az Angel c. számra amit Brigi gyönyörűen énekelt el nekünk ,felemelő erzes volt tancolni erre a dalra. Mielott nagyon hosszura sikerulne a beszámolóm..Köszönjük..Halasak vagyunk nektek..bearanyoztatok azt az éjszakát.

Köszönjük!

Nagyon jó csapat vagytok!
Az esküvő után csak arra tudtam gondolni, hogy minden várakozásom felülmúltátok!

Ennyire jó hangulatot és zenét amit hoztatok, elképzelni sem tudtunk volna!

Puszi (Dull Kata)

Sziasztok!
Fantasztikusak voltatok, még az idős korosztály is táncra perdült a zenétektől! Szavakba nem tudom kifejezni hálánkat. Tökéletes csapatot alkottok, tökéletes énekhanggal!! :))) Mindenkinek csak ajánlani foglak titeket! További sok sikert kívánunk! Még egyszer nagyon KÖSZÖNJÜK, hogy szebbé tettétek a Nagy napunkat!! :-*
Andi&Viktor, május 8

Sziasztok!

Szeretnenk megkoszonni, hogy a nagy napunkon csodalatos hangulatot teremtettetek. Mindennel nagyon meg voltunk elegedve, sot meg tobbet is kaptunk. A zenei kinalat mindenkinek elnyerte a tetszeset, a kis gyerekektol az idos korig mindenki tancolt. Nagyon jo csapatot alkottok. Kulon koszonet blekmur-nak, hogy elvallalta a “ceremoniamester” szerepet is, tehat felkonferalta a kulonbozo esemenyeket.

A legjobb dontesunk volt, hogy titeket valasztottunk, csak ajanlani tudunk mindenkinek Titeket. A vendegektol is nagyon pozitiv visszajelzeseket kaptunk Rolatok.

Megegyszer koszonjuk, hogy ilyen baratsagosak es rugalamasak voltatok mindenben, es segitettek mindent gordulekenyen veghezvinni, annak ellenere, hogy kulfoldon elunk.

Dori es Roli, Balatonfured, 2015 junius 5.

Ui.: Tovabbi sok sikereket es fellepeseket kivanunk.

Kedves Sungroove!

Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus hangulatot, amit teremtettetek, valamennyi vendégünk egybehangzó véleménye szerint remek döntés volt Benneteket választani a “nagy napra”!!! Kedves Brigi, mindenkitől azt hallottuk, hogy hihetetlen, milyen fantasztikus hangod van:), de persze fiúk, Rátok sem volt panasz;-)))
Még egyszer nagyon szépen köszönjük és további sok sikert kívánunk!!!

Katinka és Jenci

Ui: a képek magukért beszélnek..:D

Sziasztok!!!

2 nappal az esküvő után is még ugyan abban az eufórikus hangulatban vagyunk, mint mikor elváltunk. Szeretnénk ezért világgá kürtölni, mennyire hálásak vagyunk nektek a felejthetetlen bulival töltött órákért. És ez nem csak a mi elfogult véleményünk, de a násznépé és a szolgáltatóké is, hogy kivételes tehetséggel rendelkeztek mindhárman. 1 évvel ezelőtt álmodni sem mertünk volna ekkorát, és köszönjük, hogy a felejthetetlen nagy napunkhoz Ti is hozzájárultatok és velünk voltatok.

Sok szeretettel kívánunk nektek hasonló sikereket és őrült nagy bulikat a jövőben.
Azoknak pedig akik olvassák e sorokat üzenjük, hogy életük egyik legjobb döntése lesz, ha a Sungroove-t választják.

Orsi és Gergő

Drága Sungroove!

Sok mindenben bizonytalanok voltunk az esküvőnk szervezése kapcsán, egyetlen kivétel volt: a zenekar!
Még helyszínünk és pontos időpontunk sem volt, de azt már biztosan tudtuk, hogy Nektek ott kell lenni.
Hihetetlen jó zenészek és szuper emberek vagytok.
Élmény volt Titeket megismerni (imádjuk a kutyákat is)
Fergeteges hangulatot varázsoltatok az egész este folyamán, minden pillanatban éreztétek a társaság hangulatát és ehhez igazítottátok a zenéket.
MINDENKI istenien érezte magát és ezt Nektek köszönhetjük!
Ti vagytok a legjobb zenekar!!!

Köszönjük még egyszer, hogy velünk voltatok a “nagy” napon és még emlékezetesebbé tettétek!

Puszi Nektek:
Tinti&Peti

Nagyon köszönjük a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkön teremtettetek. Örülök, hogy Titeket választottunk. Mindenki eszméletlenül élvezte, és bármikor táncolnánk, ha Ti játszotok. Szívből ajánlunk bárkinek, aki igazán jó hangulatot szeretne az esküvőjére. Mire aranylakodalmunk lesz, remélünk akkor is zenéltek még, mert akkor legkésőbb találkozunk. ????

Krisztina és Tibor

Drága Brigi, blekmur és Kari!

Az egyik legjobb döntés volt a lagzink szervezése során, hogy Rátok esett a választásunk! Fantasztikus csapat vagytok szuper repertoárral! Nagyon jó hangulatot produkáltatok, minden vendég megjegyezte, hogy milyen klasszak vagytok! ????
Nagyon vártuk a találkozást, és nem csalódtunk, parádés volt a buli!
Reméljük, Ti is jól éreztétek magatokat, bár szerintem az megmutatja, hogy a buli után még ott maradtatok beszélgetni.

Még egyszer nagyon köszönjük, hogy eljöttetek, és velünk voltatok a Nagy Napunkon.
Sok sikert a továbbiakban, a következő koncerteteken találkozunk! ????

Sok puszi:
Maja és Sanyi (Paks)

Sziasztok!

Örülök,hogy találkoztam veletek és remélem lesz még néhány közös lagzi.
Szívből foglak ajánlani benneteket a házasulandóknak,mert profi zenekar vagytok.

Üdvözlettel:
Orsós György (Paksról)

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a lakodalmunkon nyújtott produkciótok magas színvonalát!
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve és mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a profi csapatot!

Adri & Henrik

Sziasztok!!

Tavaly ősszel amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket és zenekart kerestünk, az interneten teljesen véletlenül akadtunk rátok. Amikor meghallgattunk a honlapotokon keresztül pár dalt, nem akartuk elhinni, hogy ezt valóban Ti éneklitek. Rögtön tudtuk, hogy ez az ami nekünk kell: modern, pörgős, sokoldalú!
Élőben sem okoztatok csalódást, sőt minden várakozásunkat felülmúlta az esküvői bulink! Egyszerűen szuper volt, a vendégek végig táncoltak, csupa pozitív visszajelzést kaptunk, ami nagyban a zenekar érdeme! Szeretnénk még egyszer átélni azt a napot, már alig várjuk, hogy kész legyen a videó felvétel!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Sungroove-t, ha azt szeretnék az esküvőjük után hallani a vendégektől, hogy életük legjobb lagzija volt!!

Köszönjük,

Zsuzsi és Tamás

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Szeretnénk Nektek megköszönni azt a fantasztikus estét, amivel emlékezetessé tettétek az esküvőnket!
A szlogenetek nagyon találó, valóban életünk legszebb napja volt, és ehhez Ti kellettetek!
Mindenki odáig volt, hogy mennyire jó buli volt, és mikor ismételjük meg ???? Az egész estét végigtáncoltuk, és azóta is, ha meghallunk egy-egy számot, amit játszottatok, csak az esküvő jut eszünkbe!
Nagyon profik vagytok, egyszerűen tökéletes, amit csináltok!
Mi mindenkinek csak Titeket ajánlunk, ez nem kérdés!

Mónika és Robi

Sziasztok, Nagyon nagyon köszönjük azt a profizmust ahogyan a péntek esti lagzinkon zenéltetek, egyszerűen nincs jobb szó rátok mint, hogy tökéletes! Bárcsak több lagzink lehetne! ???? Bármerre járunk majd mindenkinek csak ajánlani fogunk titeket.
Köszönjük szépen
Eszter és Zsolt + az egész násznép ????

2014. májusában volt az esküvőnk Kecskeméten. A zenekart az interneten találtuk sok másik zenekar között, de hamar a top háromba kerültek, amint meghallgattuk a feltöltött dalaikat. Modern, fiatalos, lendületes. Amit mi kerestünk, megtaláltuk, és a vendégsereg is nagyon elégedett volt.
A legfiatalabbakétól a legidősebbek kéréséig mindent teljesíteni tudtak, nagyon jó buli volt, remek hangulat!

Örülünk, hogy Titeket választottunk!!
Zita&Tomi

Kedves Brigi, blekmur és Kari!

Nagyon köszönjük nektek, hogy életünk legszebb napján remek hangulatot varázsoltatok a lakodalomba, örökké emlékezetessé téve ezzel ezt a csodás estét az agárdi Pálmajor Pihenőparkban! Remek változatos és minden igényt kielégítő zenei választékból válogathattunk, és köszönjük rugalmasságotokat és baráti hozzáállásotokat! ???? Mindez kellett ahhoz, hogy egy felejthetetlen estét töltsünk együtt és egy nagyot bulizzunk!
Külön köszönjük a közreműködést a vetítéshez, nyitótánchoz, a szülinapi köszöntéshez és a vendégek kívánságainak teljesítéséhez!

További szép sikereket kívánunk nektek a munkátokhoz, és sok-sok örömöt kívánunk a magánéletben egyaránt!

Ajánlásainkra feltétlen számíthattok! ????

Nóra és Peti

Köszönjük nektek a remek hangulatot, nagyon megvagyunk elégedve. Nem bántuk meg, hogy Titeket választottunk!

Orsi és Endre

Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel küldöm nektek ezt a pár sort.

Nagyon szuperek voltatok az esküvőn. Minden úgy sikerült ahogy terveztük! Köszönjük a hangosítást a ceremóniához. A buli pedig fergeteges volt. Mindenki nagyon jól érezte magát, még az is aki nem táncolt. A dalokat imádták. Minden korosztály jól érezte magát veletek, hiszen széles a zenei palettátok.

Még egyszer köszönjük és további jó zenélést és szép éveket kívánunk nektek!

Enikő és Andris

Kedves Brigi, Blekmur és Kari!
Mikor eljött az idő,hogy elkezdjük esküvőnk szervezését, mindenkitől ugyanaz a jó tanács hangzott el: a zenekar és a kaja a legfontosabb (persze az ifjú pár után). Nos, az étteremben 100%-ban biztosak voltuk. Elkezdtük nézni a zenekarokat. Elkeseredtünk. Majd megtaláltunk Titeket. Az első pillanatban tudtuk, hogy ti lesztek a befutók.És ami a szerencse, hogy még pont volt egy szabad időpontotok. Így utólag beigazolódott, hogy milyen jól tettük, hogy hallgattunk az első megérzésünkre! Kedves, közvetlen embereket és igazán profi előadókat ismertünk meg Bennetek. Tökéletes hangulatot varázsoltatok nekünk, Brigi hangjára pedig szavakat sem találunk. A násznép el volt kápráztatva!(Igazából még az étteremben dolgozók is). Biztosak vagyunk benne, hogy a baráti társaságunk egy-két leendő esküvőjén találkozni fogunk Veletek!
Kicsit bőre eresztettem, bocsánat, szóval röviden: KÖSZÖNJÜK mindazt, amit nyújtottattok! Egy feledhetetlen és gyönyörű Napot tettetek még emlékezetesebbé!! Csak így tovább!

Reni és Norbi

Kiskunlacháza, 2014.07.19

Kedves SUNGROOVE! Nem kevés buliban voltunk eddig életünkben, de elmondhatjuk, hogy eddig ez volt életünk legjobb bulija!!! Ezt nagyrészt Nektek köszönhetjük!!! Hatalmasak voltatok, köszönjük türelmeteket, hogy a reggeli napfényig velünk voltatok! Kicsit ugyan rosszul esett, hogy a vendégeink főleg a Ti elérhetőségeitek felől érdeklődött és nem velünk foglalkozott, de ez legyen a legnagyobb baj:):)

ÖRÖK HÁLÁNK

Klaudia & Gábor

Kedves Sungroove!

Az esküvőnk nagyszerűen alakult, amihez Ti is nagyban hozzájárultatok. Fergeteges bulit csaptatok, a barátaink haza sem akartak menni:) Nagyon profik vagytok, köszönjük nektek! Sokan érdeklődtek, hogy honnan szereztünk titeket, és a vendégek visszajelzése is egytől-egyig pozitív volt. Nekem mindig is fontos volt, hogy csak olyan énekeljen, aki tud is. Ti bebizonyítottátok, hogy bizonyosan értetek a zenéhez és a hangulatkeltéshez. Ennélfogva bárkinek szívből ajánlanálak Titeket!

További sok sikert kívánunk!
Ági és Lexi

Kedves Sungroove!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek a fantasztikus zenét és hangulatot amit teremtettetek az esküvőnkön. Mindenki csak azt tudta kérdezni hogy hol szereztünk Titeket, annyira profi volt a műsor. Külön köszönet Briginek, hogy segédkezett a Húgocskánk meglepi éneklésekor!
Felejthetetlen nap volt!
Köszönjük! Vera és Bálint

Már egy hónap eltelt az esküvőnk óta…de szinte csak egy percnek tűnik. Ahogy keresgéltem Brigiéknek a képek között újra felelevenedtek az emlékek. Annyira szuper volt minden, hogy sokáig fogunk ezekből az emlékekből táplálkozni.
Sosem fogom elfelejteni, mikor Brigi a saját lakásukon reggel, minden “bemelegítés” nélkül olyat énekelt nekünk, hogy beleborsózott az ember Tudtam, hogy jól választunk.
Az esküvő is fergetegesre sikerült. Töménytelen zeneszám, mindig a megfelelő stílus. Fantasztikusak. Kedvesek, rugalmasak, profi zenészek! A násznépem azóta is csak szuperlatívuszokban beszél róluk.
Köszönjük, hogy segítettetek tökéletessé varázsolni a Nagy Napunkat!!!

Adél & Gábor

Kedves Brigi, Blekmur, Kari,

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi, Petneházy Club Hotel-ban tartott fergeteges bulit. Azt hiszem az esküvőnk egyik legmeghatározóbb élménye volt nekünk, és minden vendég számára az a sokszínű és minden zenei igényt kielégító repertoár, amit képviseltetek. Köszönjük a rugalmasságot és gördülékenységet, amit a szervezés és az este alatt is nyújtottatok.
Külön köszönjük szépen, hogy a kedvünkért egy új számot is megtanultatok, nagyon örültünk, amikor meghallottuk.

További nagyon sok sikert kívánunk és reméljük, hogy találkozunk még Veletek!
Mi mindenkinek Benneteket fogunk ajánlani! ????

Móni & Zoli
Vörös Éva Ilona és Vörös Balázs Géza

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük azt a HATALMAS BULIT amit csináltatok 2014.02.15.-én Fonyódon!
Mikor beléptem a terembe rohantam a csapat karjába,úgy mintha 1000 éve ismernénk egymást,annyira aranyosak,kedvesek,közvetlenek vagytok és ez nagyon nagyon pozitív. ???? Egyszerűen A LEGJOBBAK VAGYTOK!!! Kedves leendő házaspárok és party arcok nekem elhihetitek,hogy ne keressetek tovább,itt álljatok meg és minden zenét amit a SUNGROOVE felrakott a honlapra hallgassátok meg! Én libabőrös lettem a hangjuktól,a mai napig mondják nekem,mikor énekeltek az esküvőnkön,hogy “Évi ha hiszed,ha nem én oda mentem és megnéztem a csajszit (Brigit),hogy playback-ről nyomja-e”
Én vérig voltam sértve,de aztán lehiggadtam és átgondoltam,hogy ez valójában dicséret!
Szóval nincs mese,itt van a NEKTEK való TRIÓ!!! ????
Még egyszer Brigi, blekmur, Kari: HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
Sok sikert a továbbiakban,és remélem,ha Fonyód közelében lesztek, meglátogattok minket! ????
Puszillak Titeket!!!

2013. december 19.-én, a céges évzáró rendezvényünkön volt szerencsénk először, de biztosak vagyunk abban, hogy nem utoljára fogjuk a Sungroove Zenekart hallani. Kitűnő énekhangokat, kiváló zenét, széles repertoárt hallhattunk a zenekartól és rendkívüli embereket ismertünk meg a zenekar tagjainak személyében. Üdítően más, mint a zenekarok többsége! Köszönjük a talpalávalót!!!!
Szász Krisztina

2013 december 14.-én tartottuk Hévízen az esküvőnket. A vendégeink több generációt képviseltek, többféle stílussal :). Ezért nagyon izgultunk, hogy mindenki, fiatal és idősebb is egyaránt jól érezze magát.
Szerencsére a visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett a zene, zenekar és mindenki szerint fantasztikus hangulatot teremtettek. Több barátunk, akiknek az elmúlt években volt az esküvőjük, elismerték, hogy jobb volt sokkal a zenekar, mint az ő lagzijukon. ???? Illetve több muzikális, a zenével komolyan foglalkozó vendég megjegyezte, hogy akárhogy hegyezte a fülét, hamis hangot még messziről sem hallott a zenekartól.

Köszönjük még egyszer a jó hangulatot, nagyon széppé varázsoltátok az esküvőnket!
Juli és Laci

2013 december 7.-én tartottuk az esküvőnket a béke szállóban.Egy ilyen eseményt hihetetlen felkészülés és rengeteg munka előz meg és persze rengeteg izgalom. A zene és a zenészek választása nagyon fontos dolog, hiszen mindenki tudja(tudja?), hogy tönkre teheti az egész esemény minden mozzanatát ha nem jól választunk. Gyakorlatilag a zenekar marad a legtovább és akár egyetlen ember kedvéért is játszanak,így ha nem teljes az elégedettség akkor persze másnap, vagy harmadnap- bizony jönnek a rokonoktól vendégektől a kritikák, ami persze komoly árnyékot tud vetni az emlékek felidézésében. Örömmel tudatom mindenkivel aki ezen sorokat olvassa, hogy amit láttunk és hallottunk, az
T Ö K É L E T E S volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves és igazi profikat ismertünk meg. Semmi hiba tökéletes hangzás, helyén minden hang, a fiúk remekül játszanak és énekelnek, és Brigi a koronán a gyémánt. Mindenki aki nálunk volt, csak elismerően nyilatkozott róluk.Egészen biztos hogy még jönnek ” hozzánk”! Köszönjük hogy mindent hozzá,és megtettetek ezen az estén !!!!!!!!!!!!! Mindenkinek nyugodtan és felelősen ajánlom Őket. Köszönet!
Zsuzsa és Jani

Kérünk, írd meg a véleményed!

E-mail címünk: sungroovetrio@gmail.com

Hívj még ma: +36 30 497 83 85 | E-mail: sungroovetrio@gmail.com